sams’s steakhouse (linz)

3 Mai

woan am wochenende wieder amoi in linz und haum uns sam’s steakhouse aungschaut.

is lokal selber kunnt amoi a wohnung gwesen sein, da eingang ums eck – es gibt a an gastgarten. leider hots oba gregnet… 🙂

20150501_180725 wos sehr sympathisch woa: die göße von mein spritzwein 😉20150501_181817

als vorspeise haumma uns beide a carpaccio bestellt. intererssant woa a basilikum-pesto unterm fleisch, des net gschnitten, sondern plattiert woa. da ruccola woa mit olivenöl und zitronensaft fein mariniert, parmesan hätt a bissl mehr sein kinnan…ois in oim woas oba sehr guat.20150501_183304 leider woas brot net frisch…20150501_183311 als hauptspeis hots amoi suf’n’turf (kleines filet, 2 black tiger prawns und a getrüffeltes spinatrisotto) geben. fleisch woa butterzart und von ana topqualität, die garnelen woan net soo besonders, dafür woas risotto sehr fein:20150501_185222 für mi hots geben an ofenkartoffel lt. karte mit sauerrahmdip und speck, wos leider gefehlt hot, mit ripperl, mais, bohnen und spiegelei. da erdäpfl woa guat, des mais-bohnen-tomaten-dings woa leider nur scharf und ohne viel geschmack. is spiegelei woa guat, oba bis aufn schnittlauch a net gewürzt. drei (3!) ripperl auf an teller san scho amoi a komische menge, nämlich vü zvü! und des lustige woa, dass jedes der drei teile net nur anders gschmeckt hot, sondern a verschieden trocken woan, sodass i ma ziemlich sicher bin, dass a bis 2 von den teilen aufgwärmt woan.20150501_185327 und zum dessert – weil ma jo noch net genug ghobt haum – noch a dessertvariation hinten noch. da „tasty cheese cake“ woa in meine augen a topfenkuchen, ka cheese cake, oba gaunz guat. des helle und dunkle schokomousse woa sehr guat, sehr mächtig, oba richtig guat! und die creme brûlèe woa meiner ansicht noch a dicker vanillepudding, wo da zucker net wirklich karamellisiert woa und viiiiieeeel zu süß! da beerenröster und is obst dazu woan oba a noch sehr fein.20150501_192351

werden wahrscheinlich net noch amoi dort hingehen, wobeis jo net schlecht woa, oba a net soooooo richtig guat.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

Taste'N'Chew

Schmecken, kauen...und...

widerstandistzweckmaessig

was ich alles nicht mehr hinnehmen will

Schmankerlblog

Food Good? Mood Good!!

Törtchenfieber

Ideen und Beiträge zum Thema Backen und süße Leckereien

Cole & Marmalade

Welcome Cat People!

Dirndlkost

Regionale Kostbarkeiten und Köstlichkeiten

super Klumpert

Kuriose Alltagsgeschichten

LISI & LEON

Wo Wien am leckersten is(s)t

Life Is Full Of Goodies

Food- & Travelblog by Mara Hörner

AUSSA MIT DIE TEPF!

Selbstgekauftes - Selbstgekochtes - Selbstprobiertes - Selbstgenossenes

Schokohimmel

Noch ein Blog übers Backen und Genießen? Aber ja! Und über die vielen anderen kleinen Dinge, die das Leben schöner machen…

LieberBacken

Kochen. Backen. Genießen.

%d Bloggern gefällt das: