sams’s steakhouse (linz)

3 Mai

woan am wochenende wieder amoi in linz und haum uns sam’s steakhouse aungschaut.

is lokal selber kunnt amoi a wohnung gwesen sein, da eingang ums eck – es gibt a an gastgarten. leider hots oba gregnet… 🙂

20150501_180725 wos sehr sympathisch woa: die göße von mein spritzwein 😉20150501_181817

als vorspeise haumma uns beide a carpaccio bestellt. intererssant woa a basilikum-pesto unterm fleisch, des net gschnitten, sondern plattiert woa. da ruccola woa mit olivenöl und zitronensaft fein mariniert, parmesan hätt a bissl mehr sein kinnan…ois in oim woas oba sehr guat.20150501_183304 leider woas brot net frisch…20150501_183311 als hauptspeis hots amoi suf’n’turf (kleines filet, 2 black tiger prawns und a getrüffeltes spinatrisotto) geben. fleisch woa butterzart und von ana topqualität, die garnelen woan net soo besonders, dafür woas risotto sehr fein:20150501_185222 für mi hots geben an ofenkartoffel lt. karte mit sauerrahmdip und speck, wos leider gefehlt hot, mit ripperl, mais, bohnen und spiegelei. da erdäpfl woa guat, des mais-bohnen-tomaten-dings woa leider nur scharf und ohne viel geschmack. is spiegelei woa guat, oba bis aufn schnittlauch a net gewürzt. drei (3!) ripperl auf an teller san scho amoi a komische menge, nämlich vü zvü! und des lustige woa, dass jedes der drei teile net nur anders gschmeckt hot, sondern a verschieden trocken woan, sodass i ma ziemlich sicher bin, dass a bis 2 von den teilen aufgwärmt woan.20150501_185327 und zum dessert – weil ma jo noch net genug ghobt haum – noch a dessertvariation hinten noch. da „tasty cheese cake“ woa in meine augen a topfenkuchen, ka cheese cake, oba gaunz guat. des helle und dunkle schokomousse woa sehr guat, sehr mächtig, oba richtig guat! und die creme brûlèe woa meiner ansicht noch a dicker vanillepudding, wo da zucker net wirklich karamellisiert woa und viiiiieeeel zu süß! da beerenröster und is obst dazu woan oba a noch sehr fein.20150501_192351

werden wahrscheinlich net noch amoi dort hingehen, wobeis jo net schlecht woa, oba a net soooooo richtig guat.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

dekotopia

DIY ohne Glitter und Schmetterlinge

Taste'N'Chew

Schmecken, kauen...und...

widerstandistzweckmaessig

was ich alles nicht mehr hinnehmen will

Schmankerlblog

Food Good? Mood Good!!

Törtchenfieber

Ideen und Beiträge zum Thema Backen und süße Leckereien

Küchenereignisse

We cook whatever it takes to serve the gusto

Cole & Marmalade

Welcome Cat People!

Dirndlkost

Regionale Kostbarkeiten und Köstlichkeiten

super Klumpert

Kuriose Alltagsgeschichten

LISI & LEON

Wo Wien am leckersten is(s)t

Life Is Full Of Goodies

Food- & Travelblog by Mara Hörner

Schokohimmel

Noch ein Blog übers Backen und Genießen? Aber ja! Und über die vielen anderen kleinen Dinge, die das Leben schöner machen…

LieberBacken

Kochen. Backen. Genießen.

%d Bloggern gefällt das: