verhockerts (sarah wiener)

28 Okt
  • 400 g richtig durchwachsener bauchspeck
  • 1 mittelgroße zwiebel
  • 1 knoblauchzechn
  • 1 gekochter erdäpfl
  • 1/2 tl majoran
  • salz, pfeffer
  1. speck „entschwarteln“ und in grobe stickl schneiden.
  2. zwiebel und knoblauch schälen und klan schneiden.
  3. den kochten erdäpfl schälen und mit ana gabel schen zadruckn.
  4. den speck mitn zwiebel und dem knoblauch faschiern oder in mixer geben (nur ka aungst, des geht scho!)
  5. majoran und den zadruckten erdäpfl untermischen.
  6. mit salz und pfeffer abschmischen und jausnen

IMG_8915

net lochn jetzt, oba früher hob i ma kane gedachtn drüber gmocht, wos in an verhockertn drinnen is…und es geht net nur mir so! jedem, dem i sog, i hob des jetzt amoi selber gmocht, mant is gleiche 😀 mei, soo guat woas 🙂 moch i sicher wieder amoi….

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