mei, jeden tog wenn i am obnd koch, denk i ma, des „gsunde“ essen hätt doch a potenzial zum posten 🙂 deswegen hob i heit endlich wieder amoi die kamera auspockt…
für 2 gsunde portionen 🙂
- 1 zwieberl
- 1 knoblauchzechn
- 300 g grünen spargel
- 1 tomate
- 4-5 schwarze oliven
- 60 g feta
- 4 eier
- a schluck öl zum braten
- salz, pfeffer, rosmarin, thymian und oregano
- rohr auf 180° ober- und unterhitze vorheizen.
- gemüse ggf. putzen oder waschen und in mundgerechte stickl schneiden.
- zwiebel und knoblauch a bissl klana…oliven wenn ma mog, ganz lossn oda a klan schneiden.
- in da pfanne is öl erhitzen (wenn geht, net mehr als 1 tl pro portion 😉 )
- zwiebel und knoblauch darin anbraten.
- spargel dazugeben und guat durchschwenken.
- tomate und oliven drüber geben und wieder guat durchmischen.
- eier mit den kräutern und gewürzen guat verquirlen und übers gemüse in die pfanne gießen.
- hitze von da platte abschalten.
- feta noch drüber bröckeln und ab ins rohr damit, bis is ei die gewünschte konsistenz hot (bei mir ca. 8 min.)
dazua hots noch an gemischten salat und a scheibe brot geben. es woa mindestens genau so lecker, wies ausschaut 😉 i werd vielleicht jetzt öfter wieder wos bloggen…is ma scho obgaungan!
Kommentar verfassen