- 1 pkg flammkuchenteig
- 1 handvoll cocktailtomaten
- 4 scheiben schinken
- parmesan noch belieben
- 3 el sauerrahm
- 1 glasl bärlauchpesto von da mama
- 2 klane knoblauchzechn
- rohr auf 220° ober- und unterhitze vorheizen.
- den flammkuchenteig aufn backblech ausrollen
- pesto mitn sauerrahm mischen – i hob noch knoblauch einidruckt…
- pesto aufn teig verstreichen.
- tomaten vierteln und aufm teig verteilen.
- schinken in streiferl schneiden.
- parmesan grob reiben und mitn schinken a aufn teig verteilen.
- für 13-15 min. ins rohr damit.
oiso a pizza ohne tomatensauce drunter kenn i scho, oba mitn pesto…des woa ma neig 🙂 hob beim letzten großeinkauf a poa so packl fertig-teige kauft und de natürlich glei probiern miassn 🙂 hot scho passt. woa lecker!
Hinterlasse einen Kommentar