foische pizza (flammkuchen)

26 Apr
  • 1 pkg flammkuchenteig
  • 1 handvoll cocktailtomaten
  • 4 scheiben schinken
  • parmesan noch belieben
  • 3 el sauerrahm
  • 1 glasl bärlauchpesto von da mama
  • 2 klane knoblauchzechn
  1. rohr auf 220° ober- und unterhitze vorheizen.
  2. den flammkuchenteig aufn backblech ausrollen
  3. pesto mitn sauerrahm mischen – i hob noch knoblauch einidruckt…
  4. pesto aufn teig verstreichen.
  5. tomaten vierteln und aufm teig verteilen.
  6. schinken in streiferl schneiden.
  7. parmesan grob reiben und mitn schinken a aufn teig verteilen.
  8. für 13-15 min. ins rohr damit.

flammkuchen

oiso a pizza ohne tomatensauce drunter kenn i scho, oba mitn pesto…des woa ma neig 🙂 hob beim letzten großeinkauf a poa so packl fertig-teige kauft und de natürlich glei probiern miassn 🙂 hot scho passt. woa lecker!

Hinterlasse einen Kommentar